Burn-out

Siena biedt hulp aan mensen die burn-out klachten vertonen, met gebruik van een speciaal programma dat in aangepaste vorm ook wordt toegepast voor het preventief bestrijden van deze psychische aandoening.

Een burn-out ontstaat niet van de ene op de andere dag maar is het resultaat van een lange periode van stress en roofbouw. Daarom is het goed te beseffen dat het herstel ook tijd vergt. Een periode waarin iemand kan reflecteren, onderzoeken en opbouwen. Een traject waarin steeds meer duidelijk wordt over iemands ware aard, behoeften en drijfveren. Waarin de betrokkene op diep niveau aandacht geeft en werkt aan een natuurlijk helingsproces.

Proces en werkwijze

We begeleiden je stap voor stap om je te herstellen van je burn-out en om te ontdekken wat jouw patronen en valkuilen zijn. We helpen je tijdens het traject met de obstakels, die je daarbij gaat tegenkomen. Hoe ga je daarmee om? Hoe ga je op een goede manier voor jezelf zorgen én tegelijkertijd de verbinding met de buitenwereld behouden? Of, hoe ga je ermee om wanneer blijkt dat die buitenwereld eigenlijk niet meer past bij wat daadwerkelijk goed is voor jou? 

De een-op-een coaching vindt plaats in het centrum én in de buitenlucht. 

Meer weten over ons speciale programma voor burn-out? Mail ons uw naam en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met u op.