Vitaal door Kunst 2023

Het vitaliteitsprogramma van Siena bestaat uit 20 sessies en is bedoeld voor thuiswonende ouderen uit Den Haag die geen indicatie hebben, maar die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken om weer actiever deel uit te gaan maken van de samenleving.

Tijdens dit programma worden vooral verschillende technieken vanuit de beeldende kunst toegepast. De deelnemers ontdekken hun creatieve passies en talenten en maken nieuwe contacten. Men hoeft niet kunstzinnig te zijn om deel te kunnen nemen.. Het gaat vooral om het creatieve proces, het plezier, de ontspanning en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Tegen het einde van het vitaliteitsprogramma bekijken we samen met de deelnemers op welke wijze de ingeslagen weg kan worden voorgezet. Wij beschikken over een breed netwerk in de regio, dat wij zullen aanwenden om de deelnemers verder te helpen.

Data

Vitaal door Kunst beslaat in totaal 20 sessies, waarvan 16 altijd plaatsvinden op een woensdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur (vanaf woensdag 6 september). De resterende vier sessies worden op nog nader te bepalen dagen georganiseerd. De laatste sessie vindt plaats op woensdag 20 december 2023.

Locatie

De sessies van Vitaal door Kunst vinden plaats in het voormalige Offers pand aan de Loosduinse Hoofdstraat 315 in Loosduinen.

Kosten

Het programma wordt financieel ondersteund door de Iona Stichting, waardoor deelname slechts € 10,00 per sessie kost (dus in totaal € 200,00). Indien een potentiële deelnemer beperkte financiële middelen heeft, dan is een korting bespreekbaar.

Aanmelden

Mail naam, emailadres, straatadres en telefoonnummer naar info@centrumsiena.nl o.v.v. Vitaal door Kunst 2023. Aanmeldingen worden binnen één werkdag bevestigd.

Er zijn 12 plekken beschikbaar en vol = vol.